Voorkappers Tips:

7 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wahl Trimmers

Nieuwe trimmer kopen? Ga dan voor een trimmer van Wahl! Wahl is al sinds 1919 marktleider op het gebied van professionele scheerproducten. Kwaliteit en superieure innovatie staan hoog in het vaandel. Vele kappers en barbers gingen je al voor. Met een Wahl trimmer ben je namelijk gegarandeerd van jarenlang scheerplezier.

 

Wahl Detailer Trimmer

De Wahl Detailer is een onwijs populaire trimmer. Deze trimmer heeft een speciaal T-Blade waarmee je eenvoudig de mooiste details kunt creëren. Met de Wahl Detailer kun je heel kort scheren (tot 0.6 mm). Daarnaast is deze trimmer geschikt voor alle haartypes en zelfs het meest stugge haar. De messen hebben een harde coating waardoor zwaar, krullerig of afro haar ook een makkie is voor deze krachtpatser. De detailer is zowel met draad als draadloos verkrijgbaar. Bovendien is er ook een Detailer Wide met een extra breed snijblad van 38mm.

 

Wahl Super Trimmer

De Wahl Super Trimmer 1592 is speciaal ontworpen als detailer samen met de Wahl Super Taper Tondeuse. Deze draadloze trimmer is super stil, krachtig en is 100 minuten te gebruiken bij een volle accu. De Super Trimmer kan zeer kort scheren tot 0,4 mm. 

 

Wahl Beretto Trimmer

De Beretto Trimmer van Wahl is een draadloze trimmer die zeer kort kan scheren (0,4 mm). Deze trimmer is tevens met snoer te gebruiken en zeer geschikt voor de professional met oog voor detail. Dankzij de Lithium-Ion accu heeft de Beretto een lange levensduur met een looptijd van 75 minuten en een laadtijd 60 minuten.

 

Wat is het verschil tussen een Wahl Trimmer en Wahl Tondeuse?

Een trimmer wordt ook wel gezien als kleine tondeuse, maar is kleiner, compacter en meer geschikt voor detailwerk dan een tondeuse. Met een trimmer kun je prachtige details creëren, zoals fades, contouren en mooie overgangen. Doordat een trimmer klein en compact is ben je wendbaarder. Hierdoor kun je gedetailleerd en nauwkeurig te werk gaan voor prachtige details op hoofdhaar en/of baardhaar. Advies bij het kopen van een trimmer? Bekijk dan onze handleiding met de beste tips. 

 

Een tondeuse heeft vaak een breed snijblad (van 40 tot 46 mm) en is meer geschikt voor het grovere werk. Tondeuses worden gebruikt om het hoofdhaar te scheren. Tondeuses worden vaak geleverd met losse opzetstukken voor diverse resultaten. Een trimmer heeft een smaller snijmes. Hiermee kun je strakke lijntjes en natuurlijke overgangen maken. 

 

Zijn Wahl Trimmers alleen voor gezichtshaar? 

Een trimmer kun je gebruiken bij het in model brengen of scheren van gezichtshaar. Wahl heeft zelfs een speciale neustrimmer in het assortiment voor het trimmen van wenkbrauw, oor en neushaar. De overige trimmers van Wahl zijn geschikt voor toepassingen op zowel hoofdhaar als gezichtshaar. Met een Wahl trimmer creëer je strakke lijntjes, verfijnde details en natuurlijke fades. Door het formaat is een trimmer meer geschikt voor baardhaar en snorhaar. Voor het trimmen van de neus, oren en wenkbrauwen raden wij de Wahl neustrimmer aan.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken