16 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Morfose

Morfose is een cosmetica bedrijf van de Sora Group opgericht in 2016. Het van oorsprong Turkse bedrijf is sinds 2019 met het hoofdkantoor gevestigd in de Verenigde Staten, centraal in Florida. De visie van Morfose Cosmetics is om een van de toonaangevende bedrijven in de sector te zijn met begrip van kwaliteit, innovatie en klantgerichte service op het hoogste niveau. De missie van Morfose is om in de cosmetische sector op het hoogste niveau aan de verwachtingen van klanten en medewerkers te voldoen door respectvol te zijn voor het individu en de samenleving, loyaal aan de wet en gevoelig voor gezondheid, veiligheid en milieu.

 

Morfose King Hair Wax

Domineer je haar met Morfose King Wax. De haarwax van Morfose is ontworpen voor flexibele vormen en een sterke hold die de hele dag intact blijft. Voeg creativiteit toe aan kapsels met herbruikbare structuur. De mogelijkheden zijn eindeloos. Verkrijgbaar in verschillende sterktes.

 

Morfose Milk Therapy

De schoonheid van melk staat centraal in de Morfose Milk Therapy lijn. De producten bevatten eiwit- en 12 aminozurencomplex die het haar sterker en glanzender maken. Zo vergroot de Creamy Mousse Conditioner de elasticiteit van het haar en herstelt gespleten punten. De Conditioner Spray verzorgt het haar en beschermt tegen hitte, zon, zee en vocht. Ontdek de kracht van melk met Morfose Milk Therapy.


Morfose Change Colour

De kleurrevolutie is begonnen! Morfose Change Color heeft een speciale formule die van kleur veranderd onder de invloed van temperatuur. Dit geeft een super gaaf en uniek effect. Het doel van Morfose Change Colour spray is tijdelijke haarkleuring zonder het haar te beschadigen. De sprays zijn geschikt voor elke haarkleur en gemakkelijk te verwijderen door het haar te wassen met shampoo.

 

Morfose Bubble Serie

De Morfose Bubble Hair serie is geformuleerd voor dagelijks gebruik en mooi, gezond haar. De 2-Phase sprays met Biotine of Collageen zijn ideaal voor de dagelijkse verzorging van het haar.

 

Morfose Color Wax

Style het haar én geeft het een leuk kleurtje met Morfose Color Wax. De wax geeft een high-shine glans en is gemakkelijk weer uit te wassen. Perfect als je eens een andere look wilt of voor op een feestje.

Terug naar boven