cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Voorkappers Tips:

Geen producten beschikbaar. U zal over 5 seconden naar de homepage doorgestuurd worden.

Morgan's

Morgan’s is een van de oudste, onafhankelijke fabrikanten van haar- en schoonheidsproducten in Engeland. Morgan’s is opgericht in 1873 en is tegenwoordig een begrip in veel landen over de hele wereld. Het begon allemaal de keuken van de familie Morgan’s. Tegenwoordig ontwikkeld Morgan’s vanuit de fabriek, gelegen in de prachtige badplaats Whitstable in Kent, een breed assortiment aan haar- en schoonheidsproducten. Morgan’s is de belichaming van ouderwetse waarden in combinatie met nieuwe technologieën. De nadruk ligt op goede kwaliteit en natuurlijke ingrediënten. Dit heeft de Original Pomades van Morgan’s zo succesvol en populair gemaakt. De Original Pomade is nog steeds wereldwijd een bestseller. Daarnaast wordt het volledige Retro Barber assortiment van Morgan’s ook steeds populairder.

 

Morgan’s is erg bewust van hun impact op het milieu. Het is hun missie als bedrijf om de best mogelijke producten voor barbers en kapsalons aan te bieden met een zo klein mogelijke ecologische voetprint. Daarnaast worden Morgan’s producten niet op dieren getest.

 

Morgan’s Styling Pomades

De pomade van Morgan’s komt in diverse holds, finishes en ingrediënten voor alle haartypes en haarstyles. Ga voor glans, een classic slick style, side-part of juist een pompadour. De Styling Pomades zijn op water basis (behalve de Classic Pomade, die is op olie basis). Verder zijn de pomades niet vet en wassen ze gemakkelijk uit het haar. Voor elke haarstijl is er een Morgan’s pomade.

 

Baard & Snor

Geef baarden en snorren de ultieme verzorging met Morgan’s baarden en snorren assortiment. Verzorg en style elke baard met het uitgebreide assortiment. Gebruik de Morgan’s Baardborstel om baardolie of crème gelijkmatig door de baard te verdelen. Gebruik de grote borstel als aanvulling in je baardverzorgingsroutine. De natuurlijke borstelharen zullen zelfs de wildste en moeilijkste baarden ontwarren en temmen.

 

Morgan’s Hair & Body Wash

Morgan’s assortiment bevat ook een uitgebreide care lijn met onder andere shampoo, conditioner en beard wash. Morgan’s heeft een speciale shampoo om leven terug te brengen in grijs of zilver haar, maar ook 3-in-1 producten voor shampoo, wash en shave.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken