3 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

3 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Oster

Oster Professional levert al sinds meer dan 100 jaar professionele stylingtools aan de kappersbranche. Het van origine Amerikaanse merk is opgericht door John Oster en heet volledig de John Oster Manufacturing Company. Oster maakt tondeuses en trimmers van goede kwaliteit met een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding en staat bekend om de productie van oerdegelijke tondeuses en trimmers zoals de 97-44 Heavy Duty Clipper en de Artisian Trimmer. De apparaten van goede kwaliteit worden verhoudingsgewijs scherp in de markt gezet. Met Oster heb je dan ook gegarandeerd waar voor je geld.

 

Oster 97-44 Heavy Duty Clipper

De 97-44 tondeuse heeft een enorm krachtige motor en kan werkelijk alles aan. Dit maakt de Heavy Duty Clipper erg geliefd bij kappers en barbers, maar ook bij dierenartsen en vee artsen. De Heavy Duty Clipper is ontworpen om tondeuses van concurrenten te overtreffen en speciaal voor continu, professioneel gebruik. De 97-44 is krachtig, stil en soepel lopend.

 

Oster Draadloze Trimmer

De Oster Artisian Draadloze Trimmer Platinum Edition van Oster kan zowel met snoer als snoerloos gebruikt worden. De krachtige trimmer heeft een sterke motor en maakt 6.000 bewegingen per minuut. Het design met smalle kop is perfect geschikt voor detailwerk.

 

Oster Tondeuse ProPower

De Oster ProPower Verstelbare Pivot Motor Clipper 606 is een geweldige, verstelbare tondeuse met een krachtige maar stille motor. Deze tondeuse kan je handmatig verstellen van 0,5 tot 2,4 mm met de Pro-Power snijkop 913-53. De veelzijdige tondeuse wordt geleverd met 4 opzetkammen voor de meest uiteenlopende creaties.

Terug naar boven