cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

NIEUW: Dyson

The wait is over! De professionele stylingtools van Dyson zijn toegevoegd aan ons assortiment. Ben jij benieuwd? Lees dan snel verder.

The Dyson Solution

Bij Dyson zijn ze naar jarenlang onderzoek en testen achter de belangrijkste factoren voor haarstyling gekomen; namelijk hitte en controle. In de Dyson Hair Science Laboratories hebben professionals een technologie ontwikkeld waarmee je wél het haar gecontroleerd kunt stylen, zonder overmatig hitte te gebruiken. Overmatige blootstelling aan hitte kan namelijk haarschade en haarbreuk veroorzaken. Bij Dyson geloven ze dat haarschade voorkomen of beperken beter is dan genezen. Daarom zijn alle Dyson stylingtools ontwikkeld om schade door overmatige hitte te voorkomen op ieder haartype. Zo kun jij geweldige looks creëren zonder haarschade.

Welke Dyson haarstyling tools zijn er?

Veelgestelde vragen over Dyson

Welke Dyson haarstyling tool past het beste bij mij?

Dyson heeft verschillende revolutionaire haarstylingtools op de markt gebracht. Ben jij benieuwd welke tool van Dyson het beste bij jou past? Wij zetten alle Dyson tools voor je op een rijtje, zodat je een keuze kunt maken voor jouw haartype en gewenste stijl.

Dyson Airwrap

De Airwrap van Dyson is misschien wel het meest bekende product. Deze veelzijdige multistyler is eigenlijk een alleskunner en daarom is het ook absoluut een bestseller. Met de Dyson Airwrap kun je je haar föhnen, krullen, steil maken, pluis temmen en volume creëren. De Airwrap komt met 6 verschillende opzetstukjes waarmee jij de haarstyle van je dromen kunt creëren.

De Airwrap werkt met een zeer krachtige luchtstroom die het haar automatisch om de tool heen wikkeld, ook wel het Coanda-effect genoemd. Dit kost misschien even tijd om onder de knie te krijgen, maar zodra dit lukt is de Airwrap een super fijne tool om mee te werken! De Airwrap is de beste keuze voor jou als je opzoek bent naar een tool waarmee je veelzijdige hairstyles kunt creëren én ook als föhn kunt gebruiken.

Dyson Corrale

De Corrale is een draadloze stijltang van Dyson. De Corrale heeft flexibele platen die zich aanpassen aan jouw haar. Zo heb je extra controle en bereik je met minder hitte 50% minder haarbreuk. De Corrale heeft een afgerond design, waardoor je met deze stijltang ook prachtige krullen of beachy waves kunt zetten.

De Corrale is 30 minuten draadloos te gebruiken en kan ook met snoer gebruikt worden met dezelfde prestaties. Dit maakt de Dyson Corrale dan ook dé perfecte keuze als graag je stylingtool mee neemt onderweg voor een snelle touch-up. Of je nou achter in de auto zit, op het vliegveld bent of thuis voor de spiegel zit; met de Corrale kun je altijd en overal je haar in model brengen. Met de Flight-ready Feature kun je deze tool van Dyson ook veilig meenemen in het vliegtuig.

Dyson Supersonic

De Supersonic is een super krachtige én compacte haardroger van Dyson. Met de Supersonic kun je razendsnel drogen en precies stylen. Doordat de Supersonic gebruik maakt van zeer krachtige lucht droog je het haar zonder overmatige hitte waardeoor het niet beschadigd en de glans behouden blijft. De föhn komt met 5 opzetstukken, zodat je iedere gewenste style kunt creëren.

De Supersonic is de beste keuze voor jou als je opzoek bent naar een power föhn die nét dat beetje extra geeft. Met de opzetstukken kun je namelijk ook fly-aways temmen, gericht stylen, diffusen en volume creëren. Heb jij een gevoelige hoofdhuid of fijn haar? Dan is de Supersonic ook zeer geschikt door de Gentle Air Attachment.

Dyson Airstrait

De Airstrait is een revolutionaire wet-to-dry stijltang die twee stappen combineert - drogen & stylen. De Airstrait styled het haar door middel van lucht zonder beschadigingen door hoge temperaturen met hete platen. De sterke luchtdruk perst het haar naar beneden in de Airstrait en steilt daarmee het haar tijdens het drogen.

De Dyson Airstrait is de beste keuze voor jou als je opzoek bent naar een föhn en stijltang in één. Wil je tijd besparen en je natte haar direct föhnen en stijlen? Kies dan voor de Airstrait. Bovendien is de stijltang ook te gebruiken op droog haar!

Kan ik Dyson haarstyling tools gebruiken in de salon?

Ja dit kan zeker! Dyson heeft een speciale lijn ontwikkeld voor professionals met de Supersonic Pro en de Corrale Pro. Deze tools zijn herontworpen voor professioneel gebruik in de kapsalon. Zo hebben beide tools een extra lang snoer, waardoor jij als stylist meer bewegingsvrijheid hebt.

Daarnaast heeft de Supersonic Pro een verbeterd filter voor de rondvliegende kleine haartjes en nevels van o.a. haarspray in de kapsalon. De Supersonic Pro wordt geleverd met extra reserve filter, zodat je geen tijd verliest tijdens het vervangen van het filter. Ga je de Supersonic gebruiken in een commerciële omgeving? Dan raden wij echt de Supersonic Pro aan, omdat deze ook garantie biedt bij gebruik van langer dan 2 uur per dag in commerciële omgevingen. De consumenten Supersonic biedt deze garantie niet bij commercieel gebruik.

De Dyson Professional lijn is te koop bij Voorkappers en exclusief verkrijgbaar voor zakelijke klanten.

Hoe vaak moet ik het filter van mijn Dyson stylingtool schoonmaken?

De Dyson Airstrait en Supersonic hebben een filter. Om jouw tool optimaal te laten presteren is het raadzaam om deze regelmatig te verzorgen en onderhouden. Bij thuisgebruik raden wij aan om het filter minimaal 1x per maand te reinigen. Wrijf het vuil met een zachte, droge doek van de buitenkant en het filtergaas aan de binnenkant. Bij professioneel gebruik worden de tools veel vaker gebruikt en is het ook raadzaam om het filter vaker te reinigen. De Dyson Supersonic Pro wordt geleverd inclusief extra reserve filter, zodat je geen tijd verlies tussen het reinigen door.

Kan ik Dyson stylingtools gebruiken in andere landen?

Ja dit is zeker mogelijk! Alle Dyson stylingtools hebben een universeel voltage waardoor ze wereldwijd te gebruiken zijn. Aangezien het voltage per land kan verschillen, dien je de richtlijnen voor gebruik te volgen in het garantiegedeelte van de gebruiksaanwijzing. De Dyson Corrale werkt met een Lithium-Ion batterij. Kan je deze batterij meenemen in het vliegtuig? Ja, ook daar is aan gedacht! De Corrale heeft een speciale flight-ready stand waardoor je veilig met jouw stylingtool kunt vliegen.

Is het Coanda-effect geschikt voor ieder haartype?

Het Coanda-effect is meegenomen in veel opzetstukken van Dyson stylingtools. Voor het drogen van het haar is het Coanda-effect geschikt voor ieder haartype. Voor het smoothing effect is het Coanda-effect vooral geschikt om opspringende haren te verbergen. Hierdoor werkt het het beste op van nature steil of golvend haar, of voor haar dat met een straightening behandeling of stijltang glad is gemaakt bij ieder haartype.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken