Wat doet een trimmer?

Een trimmer zoals die van Oster Artisan Draadloze Trimmer Platinum Edition kan gebruikt worden voor het kapsel maar ook voor de baard. Een trimmer werkt preciezer dan een tondeuse en is dan ook geschikt voor het contouren. Bij een trimmer zijn vaak meerdere opzetstukken inbegrepen. Hierdoor heb je meer keuze over de lengtes die je wilt scheren.

Een trimmer is perfect voor het bijwerken van contouren. Met een trimmer kan je kleurovergangen maken en het is mogelijk om stoppels glad te scheren. Doordat een trimmer kleiner, lichter en compacter is ben je wendbaarder met een trimmer dan met een tondeuse. Het snijmes van een tondeuse is groter dan die van een trimmer waardoor je met een trimmer preciezer kan werken. Met een trimmer kunnen er prachtige details gecreëerd worden in baardhaar en hoofdhaar. De trimmer Wahl Trimmer Detailer LI T-Wide is een goed voorbeeld van een trimmer die een prachtig resultaat levert.

Om ervoor te zorgen dat een trimmer het beste resultaat blijft leveren moet je goed onderhoud plegen. Gebruik de juiste onderhoudsproducten, zoals Wahl Cleaning Spray en Tondeuse Reinigingsborstel Zwart Lang. Zorg er ook voor dat de trimmer regelmatig wordt geolied. Je kan de pagina “Tondeuse en trimmer onderhoud” checken voor uitgebreidere informatie over hoe je jouw tondeuse het beste kan onderhouden.

Voordelen van een goedwerkende trimmer

Een trimmer is perfect voor het bijwerken van de contouren en om prachtige geleidelijke kleurovergangen te creëren in het haar. Een trimmer heeft een kleinere snijmes dan die van een tondeuse. Dankzij het snijmes kan een trimmer strakke lijntjes maken. Tegenwoordig zie jij bij veel korte kapsels een strak geschoren lijntje. Met de trimmer BabylissPRO 4rtists Trimmer Skeleton kan je prachtige creaties in het haar maken. Deze trimmer zorgt voor strakke resultaten die precisie uitstralen.

 

 

De meest ideale trimmers

 • Oster Artisan Platinum

  Oster Artisan Platinum

  Oster Artisan Draadloze Trimmer Platinum Edition is een draadloze ergonomische gevormde trimmer met een ingebouwde stille motor. Deze oplaadbare trimmer heeft een korte laadtijd wat ideaal is voor professioneel gebruik.

 • BabylissPRO 4rtists Skeleton

  BabylissPRO 4rtists Skeleton

  BabylissPRO 4rtists Trimmer Skeleton FX FX7870GE is een professionele en vlijmscherpe trimmer die prachtige creaties in hoofdhaar en baardhaar kan creëren. De T-mes heeft een breedte van 40mm en een 360 graden vision.

 • Wahl Trimmer Detailer

  Wahl Trimmer Detailer

  Wahl Trimmer Detailer LI T-Wide is een goedwerkende trimmer met een T-vormige snijmes. Deze trimmer kan gebruikt worden voor verschillende haarsoorten dankzij de harde coating op het snijmes.

 

Waarvoor wordt de trimmer gebruikt?

Een trimmer voor baardhaar, hoofdhaar of juist voor allebei? 

 

De meeste trimmers kunnen gebruikt worden voor het bijwerken van hoofdhaar en baardhaar. Toch is het belangrijk om jezelf af te vragen waarvoor je trimmer wilt gebruiken. 

 

Baardtrimmer

Wil jij in de kapsalon een trimmer gebruiken die speciaal gemaakt is om baarden te trimmen? Kies dan voor de draadloze baardtrimmer X-CU van Valera. Deze baardtrimmer is geschikt om mee te reizen en werkt 90 minuten lang zonder bedrading. 

 

Draadloze baardtrimmer

Liever een draadloze baardtrimmer die op een sterke accu werkt? Ga dan voor de BabylissPRO Draadloze Baardtrimmer FX775E. Dit is een draadloze baardtrimmer met vlijmscherpe en roestvrijstalen snijmessen. Met deze baadtrimmer kan je het beste resultaat leveren zonder dat het veel moeite kost. 

 

Baardtrimmer met snoer

Als je voor een baardtrimmer met snoer gaat dan heb je geen last van opladen en noodzakelijk moeten wachten voordat het apparaat weer gebruikt kan worden. Bij zo’n trimmer moet je wennen aan het snoer.

 

 

Trimmer

Ben je benieuwd naar de perfecte trimmer die ideaal is voor het trimmen van baardhaar maar ook voor hoofdhaar? Kies dan voor de BabylissPRO 4rtists Trimmer Skeleton FX FX7870GE. Deze trimmer kan dankzij het vlijmscherpe snijmes het baardhaar en hoofdhaar contouren. Tevens heeft deze trimmer een duurzame batterij en kan je deze trimmer met en zonder snoer gebruiken. 

 

Draadloze trimmer

Werken met een trimmer waarmee je alle kanten op gaan zonder last te hebben van een vervelende snoer? Check dan snel de Wahl Trimmer Detailer LI T-Wide. Dit is een draadloze trimmer die met en zonder snoer gebruikt kan worden. Deze trimmer is geschikt voor baard- en hoofdhaar, kan het haar extreem kort scheren en is licht in gewicht. 

 

Trimmer met snoer

Geïnteresseerd in een krachtige trimmer die je op elk moment van de dag kan gebruiken zonder dat de trimmer moet worden opgeladen? Bekijk dan de Wahl Trimmer Detailer 32mm. Dit is een professionele trimmer die geschikt is voor ruig, zwaar, afro of krullerig haar. Deze trimmer scheert baard- en hoofdhaar kort tot wel 0,6mm. 

 

 

Opzetstukken

Uiteraard worden er bij de meeste trimmers opzetkoppen geleverd waardoor je het gewenste resultaat kan leveren bij de klant. Sommige heren hebben een volle, lange of een korte baard. Voor deze verschillende lengtes zijn er verschillende soorten opzetkoppen die het beste resultaat kunnen creëren. Check dan ook bij de aankoop van een trimmer welke extra opzetkoppen er geleverd worden. Neem als voorbeeld de Oster Artisan Draadloze Trimmer Platinum Edition. Deze stille trimmer heeft meerdere opzetstukken die gebruikt kunnen worden om een prachtig resultaat te krijgen.

 

Terug naar boven