Wat is OLAPLEX?

Je hebt vast wel eens van Olaplex gehoord. Een hulpmiddel waarmee je beschadigde haar blijvend herstelt. Olaplex is er voor voor beschadigd, droog, dof en futloos haar. Het 7-stappen systeem bestaat uit producten die in de salon worden gebruikt en producten die geschikt zijn voor thuisgebruik.

Hoe werkt Olaplex dan? Je haar bestaat uit talloze verbindingen die zwavelbruggen worden genoemd. Deze verbindingen kunnen breken door chemische behandelingen in het haar, zoals verven, permanent of blonderen, maar ook door gebruik van stylingtools als föhns, stijltangen en krultangen. Of door in de zon te zitten en in aanraking te komen met zout- en chloorwater. Als de zwavelbruggen breken zie je dit terug in beschadigingen in het haar. Olaplex bevat ingrediënten die de verbindingen weer herstellen en terug brengen naar hun oorspronkelijke staat. Grote Hollywood sterren zoals Jennifer Lopez, de Kardashians en Cameron Diaz zijn fan van Olaplex. Dankzij dit hulpmiddel kunnen zij hun haar blijven verven en stylen zonder dat het haar beschadigd raakt.

Het resultaat? Na een Olaplex behandeling kun je genieten van sterk, glanzend en gezond haar, zonder haarbreuk. Een Olaplex behandeling geeft langdurig resultaat en is geschikt voor ieder haartype.

Olaplex Alternatieven

Er moet één de eerste zijn, op de Europese markt zijn er inmiddels diverse alternatieven ontwikkeld door bijna alle professionele kappersmerken die vergelijkbare kwaliteit, zo niet dezelfde kwaliteit als Olaplex bieden. Het principe van haarbruggen verstevigen en verzwakt gekleurd haar versterken is daarbij 1 op 1 overgenomen. Voorkappers biedt dan ook alle leidende Olaplex alternatieven aan in haar assortiment. Baseer je keuze daarom voornamelijk op het merk wat je reeds gebruikt in de salon om maximale compatibiliteit te garanderen.

 

Olaplex Alternatieven

 • Schwarzkopf Fibreplex

  Met het innovatieve Bond Enforcing System zorgt Schwarzkopf FibrePlex voor tot 94% minder haarbreuk bij kleuringen, ontkleuren en oplichten van het haar.

 • Wella Wellaplex

  Het 3-stappen treatment WellaPlex reconstruert het haar na oplichten of kleuren en herstelt de natuurlijke ph-waarde van het haar.

 • Fanola Fiberfix

  De behandeling Fiber Fix van Fanola herstelt en beschermt het haar tijdens verf- ontkleur- en permanent behandelingen.

 • Goldwell Bond Pro

  Bond Pro is een uitgebreide verzorgingslijn die zwak en kwetsbaar haar versterkt, voor een direct zichtbaar en voelbaar resultaat.

 • Indola Blonde Expert

  Blonde Expert heeft innovatieve productlijn met blondering, boosters, haarverf en toners met Hair-Bond Technology voor tot 90% minder haarbeschadiging

 • Kis Kerabond

  Het 2-stappen Kerabond behandelingssysteem beschermt het haar tegen beschadigingen tijdens chemische processen.

Plex Technologie

Bonding technologie wordt inmiddels in nog veel meer producten toegevoegd. Zo bestaan er ook ontkleuringsproducten waar al plex aan is toegevoegd. Het resultaat? Blondering met minder schade voor het haar. Daarnaast bestaan er ook haarverzorgingsproducten met plex technologie. Met deze shampoos, conditioners en maskers kun je de bondingservice in de salon uitbereiden met thuisverzorging voor de klant. Voor ontkleurings- en verzorgingsproducten geldt ook: baseer je keuze op het merk wat je reeds gebruikt, zodat de producten goed op elkaar aansluiten en de werkzame ingrediënten elkaar ondersteunen.

 

Producten verrijkt met Plex technologie

 • Matrix The Re-Bond

  De Matrix Total Results The Re-Bond Repair lijn is verrijkt met Taurine en helpt om beschadigd en verzwakt haar te versterken.

 • Schwarzkopf Fibre Force

  Bond Connector Technologie in Schwarzkopf Bonacure Fibre Force beschermt extreem verzwakt haar tegen haarbreuk en maakt het haar weer sterk.

 • Fudge Damage Rewind

  Opti-Plex technologie in Fudge Damage Rewind versterkt het haar na chemische behandelingen. Fudge Damage Rewind is er ook met Violet-Toning voor blond en grijs haar.

 • Wella Color Motion+

  Wella ColorMotion+ met WellaPlex bindmiddel verbetert de kwaliteit van gekleurd haar voor tot 8 weken kleurbescherming, levendige glans en sterker haar.

 • Bonder Blondeerpoeder

  Pre-mixed blonderingen met Bonder Technologie van Wella Blondorplex, Matrix Bonder Inside, Schwarzkopf BlondMe Bond Enforcing en L'Oréal Blond Studio Bonder Inside.

 • Schwarzkopf BlondMe

  De bonding shampoos van Schwarzkopf Blond Me zijn sulfaatvrij en geschikt voor all blondes, warm blondes of cool blondes om verzwakt haar te herstellen.

 • Matrix Unbreak My Blonde

  Unbreak My Blonde is een versterkende verzorgingslijn voor blond haar. De speciale Bleach Finder is een slimme reinigingsformule om perfect blond te creëren.

 • Indola Blonde Expert Care

  Blonde Expert Care bevat Hair-Bond technologie voor tot 87% sterker haar. Verkrijgbaar in Insta Strong voor dagelijkse verzorging en Insta Cool voor neutralisatie.

 • Schwarzkopf Chroma ID

  Chroma ID zijn Bonding Kleurmaskers met geïntegreerde Bonding-Technologie voor salon behandelingen en om de kleur langer mooi te houden met thuisverzorging.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken