cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Wedding season almost here!

Wedding season komt eraan! In deze blog helpen wij jou voorbereiden op deze speciale dag. Met al deze tips en tricks kan het niet anders dan een perfecte dag worden. Het is misschien wel de mooiste dag uit je leven, en daar hoort natuurlijk de allermooiste haar en make-up look bij! Lees verder, en hopelijk maken onze tips en tricks jou wedding ready!

Yes, je gaat trouwen!

Dit wordt misschien wel de mooiste dag van je leven en dan wil jij er natuurlijk ook op je allerbest uit zien. Ook is je trouwdag één van de meest gefotografeerde dagen uit je leven. Des te belangrijk om je goed voor te bereiden. Wij nemen je mee in de beste make-up, haar en nagel tips zodat jij kan stralen op jouw bruiloft!

Claresa Gellak

Voor het creëren van de perfecte manicure is gellak een must have die zeker niet vergeten mag worden. Van French tot een prachtige kleur roze, Claresa heeft het allemaal. Droom jij van de perfecte wedding manicure? Dan is Claresa Gellak echt wat voor jou!

Claresa heeft speciaal voor de wedding season een collectie uitgebracht, met prachtige kleuren gellak om jou nagels ‘’giving hand’’ ready te maken! De mooie zachte kleuren geven je nagels een subtiele look. De nagels hoeven tijdens een bruiloft niet op te vallen naast de bruidsjurk, vandaar dat er vaak lichte kleuren gebruikt worden.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor statement nagels op je bruiloft. Heb je bijvoorbeeld een thema kleur bij je bruiloft of de dresscode van je gasten? Dan kun je je nagels ook op deze kleuren afstemmen. Of ga je een knalrode lipstick dragen? Dan kan het ook leuk zijn om je nagels hierop af te stemmen.

Het voordeel van de Clearesa Gellak is dat het snel en gemakkelijk aanbrengt en maar eventjes onder de UV-lamp hoeft. De gellak is goed gepigmenteerd. Bij het aanbrengen van 1 laag zal dit al voor voldoende dekking zorgen. De gellak blijft tot 3 weken goed op je nagels zitten. Je hoeft niet bang te zijn dat het afbrokkelt of scheurt. Onverwoestbaar dus ;)

Haaraccessoires draaiklemmetjes Solida

De draaiklemmetjes van Solida zijn de perfecte haaraccessoires voor jou bruiloft! Het zijn kleine spiraalvormige klemmetjes die in het haar gedraaid worden. Draai ze in een vlecht, knot of twist en geef je haar die fantastische look. Ze zijn er in verschillende varianten met pareltjes en bloemetjes, en in 2 kleuren zilver en goud. Er zitten 6 clips in 1 verpakking. Zo kun je zelf bepalen hoeveel je er nodig hebt voor je haar en weet je zeker dat je er genoeg hebt. De clips geven de bruid of de bruidsmeisjes net even die extra touch en zijn direct wedding ready! Ga jij voor stralende diamantjes? Of verwerk je de parel-trend in je kapsel met de parel klemmetjes van Solida? De keuze is reuze.

Wedding make-up tips!

Tip 1:     Draag waterproof make-up. Dan weet je zeker dat je look de gehele trouwdag goed blijft zitten. Door de zenuwen, het warme weer of de warme ceremonie zaal kan je licht gaan transpireren, de nachtmerrie van elke bruid is dat de make-up uitloopt. Met waterproof make-up zoals; mascara, eyeliner, oogpotlood, poeder en nog veel meer ben je verzekerd van een long lasting look.

Tip 2:     Gebruik foundation zonder SPF. Normaal gesproken is het juist verstandig om foundation te dragen waar SPF in zit, alleen met een bruiloft look is het slim om dit te vermijden. Door SPF krijg je een glowy look, terwijl je dit met een bruiloft niet wilt creëren. Er worden de hele dag foto’s van je genomen en je wilt dan geen glimmende huid hebben.

Tip 3:     Draag long lasting lipstick. Je lipstick moet op zoon speciale dag de hele dag goed blijven zitten. Ook is het niet mogelijk om de hele dag je lippen een touch-up te geven, en om de lipstick telkens bij je te houden. Het is slim om te kijken naar een matte lipstick. Als je ‘’de kus’’ mag geven, is het wel zo fijn voor de bruidegom dat hij niet de hele dag met long lasting lippen rond loopt ;)

Tip 4:     Gebruik concealer onder je ogen en op oneffenheden. Er zijn verschillende kleuren concealers die je kunt gebruiken. Zo heb je de wel bekende beige tinten, hiermee werk je donkere kringen en littekens weg. Je hebt groene concealer, deze is speciaal voor het camoufleren van oneffenheden en halen de rode kleur van de huid weg, en je hebt de roze/oranje concealer die creëert een gezonde en stralende look.

Tip 5:     Poeder je foundation om het langer mooi te houden en om glimmen te voorkomen. Je kunt gaan voor een transparante poeder, dan hou je de kleur van je foundation. Je hebt ook huidskleuren poeder, hierbij moet je alleen wel oppassen dat je je eigen huidskleur behoud, omdat je hiermee sneller een oranje teint kan krijgen.

Tip 6:     Gebruik fixing spray over je make-up. Door fixing spray te gebruiken, seal je eigenlijk je make-up. Het houdt alles mooi op zijn plek en geeft je alle zekerheid dat het de hele dag mooi blijft zitten.

Visagiste & kapster inhuren

Als bruid wil je dat je haar en make-up de hele dag goed blijft zitten. Bij het inhuren van een visagiste en kapster ben je in professionele handen. Het is natuurlijk ook een heerlijk idee dat je zelf niet alles hoeft te doen. Je kan visagiste en kappers alleen inhuren voor het creëren van de look, maar het is ook mogelijk om ze de hele dag op je bruiloft te houden.

Als je het gevoel hebt dat je een touch-up nodig hebt zijn ze altijd in de buurt. Echter is dit niet voor iedereen belangrijk en kan je ook afspraken inplannen bij een visagiste en een kapsalon. Plan dit wel goed vooruit en maak al eerder een keer een afspraak om jou wensen en inspiratie door te geven.

Zo zit je op de dag zelf met een gerust hart in de stoel en weet je dat het helemaal naar jou wens gebeurt.

Haarolie voor de shiny hairlook

Om je haar te laten stralen op je bruiloft kun je een goede haarolie gebruiken. Die geeft een sprankelend effect aan je haar en maakt je look compleet. Ook verzorgt het je haar de hele dag door.

Veel olies beschermen je haar tegen UV-straling en dat is natuurlijk perfect op een zonnige dag. Het voedt je haar zonder het vet te maken.

Wedding ready now!

Hopelijk ben je met deze tips en tricks goed voorbereid voor je bruiloft! Veel artikelen zijn ook verkrijgbaar bij ons op de website dus neem gerust een kijkje en snuffel lekker rond. Enjoy your wedding!

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken