cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Voorkappers Tips:

1 30 2124 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

1 30 2124 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Beauty en Nails

Nagels en Beautyproducten vormen een groot onderdeel van dagelijkse schoonheidsroutines. Er is onwijs veel vraag naar beide categorieën. Door de jaren heen zijn er veel producten en verzorging ontwikkeld waar veel mensen niet meer zonder kunnen.

Nagelverzorging

Nagelverzorging is een belangrijk onderdeel van de persoonlijke verzorging. Zo worden de nagelriemen vaak vergeten en mist dit de juiste verzorging. Door gebruik van de juiste producten stimuleert het je nagels te groeien en stevig te worden. Gezonde nagels kun je stylen met nagellak, acryl, polygel en meer.

Verzorgingsproducten

Om je nagels goed te kunnen verzorgen heb je professionele nageltools nodig zoals een, nagelschaartje, nagelriemtang, bokkenpootje, nagelfrees en meer. Deze producten helpen je bij het verzorgen en het gezond houden van je nagels.

Diverse beautyproducten

Met een uitgebreid assortiment vol beautyproducten kan je niet anders dan stralen. Make-up geeft je de kans om jezelf creatief te uiten, met een subtiele dagelijkse look of een glamoureuze avondmake-uplook. Er zijn vele tools ontworpen om dit zo makkelijk mogelijk te maken, denk aan kwasten en spiegels. Alle benodigdheden voor een professionele make-up look vind je bij Voorkappers!