cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Voorkappers Tips:

12 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

K18

K18 Biomimetic Hairscience is ontstaan na 10 jaar intensief onderzoek. Het is een innovatief haircare merk met gepatenteerde haartechnologie genaamd K18Peptide. Het is klinisch bewezen dat K18Peptide schade aan het haar ongedaan maakt. Denk hierbij bijvoorbeeld aan schade door chemische services, styling met hittetools en schade door milieueffecten.

 

Hoe werkt K18?

Haar bestaat uit verschillende ketens van keratine die op hun plek worden gehouden door zwavelbruggen. Je kunt het zien als een ladder die bijeen wordt gehouden door de cortex, medulla en haarschubben in de haarschacht. De haarschacht bestaat uit verschillende lagen:

1. De binnenlaag (ook wel medulla) bestaat uit zachte keratine. Enkel te vinden in brede, krachtige haren. 

2. De middenlaag (ook wel cortex of schors) zorgt voor kracht, elasticiteit en haartextuur. De cortex vormt melanine, wat de natuurlijke haarkleur bepaalt.

3. De buitenlaag (ook wel cuticula) is dun en kleurloos en bestaat uit vele, overlappende laagjes. De cuticula beschermt de middenlaag/cortex.

Bij een beschadiging aan de “haar-ladder” is het niet een afzonderlijke stap die breekt, maar komt de volledige ladder op losse schroeven te staan. De verbindingen worden gebroken wat zorgt voor schade aan het haar. Veel bonding producten richten zich op het maken van een tijdelijke brug tussen de lopers van de ladder, zonder de zijkanten te repareren (de keratine ketens). Je hebt dan een tijdelijke oplossing, maar het haar blijft zwak en futloos.

 

Bij K18 is er 10 jaar lang onderzoek gedaan, waarbij meer dan 1200 menselijke keratine-eiwitten onderzocht zijn. Hieruit is het gepatenteerde K18Peptide ontstaan die effectief de gebroken keratine ketens herstelt. Dit maakt K18 het eerste middel om binnen 4 minuten beschadigd haar permanent te herstellen! Bij elke chemische salonbehandeling breken er keratine ketens af die het haar sterk maken. K18 verbindt deze ketens weer. De peptide dringt door in de cortex en bevestigt zwavelbruggen weer aan de zijkant van de “haar-ladder”. Het resultaat is hersteld haar met veerkracht en elasticiteit.  

 

K18 is geen tijdelijke oplossing. Het is het eerste bonding merk op de markt die biomimetica gebruikt om keratine ketens permanent te herstellen na blonderen, kleuren of andere chemische processen. Het resultaat is zijdezacht, sterk, glad, veerkrachtig en elastisch haar dat weer als nieuw aanvoelt en er gezond uit ziet. Dit maakt K18 een permanente oplossing voor het herstellen van beschadigd haar.

 

Producten van K18

K18 Molecular Repair Hair Mask: leave-in haarmasker van K18 Biomimetic Hairscience die het haar in slechts 4 minuten herstelt, versterkt, ontwart en de elasticiteit verbetert. K18 Hair Mask verschuift de pH-waarde van 5,0 naar 6,0 om de cuticala-laag te sluiten en de K18PEPTIDE™ te verzegelen.

K18 Molecular Repair Hair Mist: leave-in haarspray van K18 Biomimetic Hairscience die diep doordringt in de cortex van het haar en focust zich om beschadigde plekken om eerdere schade aan het haar te herstellen en het haar te versterken. K18 Molecular Repair Hair Mist is ideaal als voorbehandeling om het haar sterk genoeg te maken voor verven, blonderen, permanenten, straightenen of stylen met hitte.

K18 Peptide Prep Detox Shampoo: diepreinigende, niet-strippende shampoo van K18 Biomimetic Hairscience. Deze shampoo ontstopt de haarzakjes en verdrijft vuil, oliën, siliconen en resten die achterblijven bij de opbouw van zware producten. Zo wordt tot 99% van de product opbouw, 95% van de talg en een vermindering van 76% van het koper gecreëerd na slechts 1 wasbeurt. 

K18 Peptide Prep pH Maintenance Shampoo: effectieve en veilige reinigingsshampoo van K18 Biomimetic Hairscience. De Peptide Prep Shampoo reinigt het haar van vuil, olie en build-up terwijl het de pH-waarde en het natuurlijke vochtgehalte beschermt. De shampoo bevordert de gezondheid van het haar en zorgt ervoor K18PEPTIDE™ uit de Hair Mist en het Hair Mask beter in het haar kan worden opgenomen om beschadigd haar te herstellen. 

 

K18 kopen?

K18 bestel je online op Voorkappers.nl en is ook te koop in onze Experience Store in Hoorn op de Atoomweg 5. Heb je nog vragen over K18? Onze klantenservice staat altijd voor je klaar. Chat direct met onze professionals, stuur een mailtje naar [email protected] of neem telefonisch contact op via 0229 - 55 22 44

 

Is K18 de investering waard?

De producten van K18 zijn zeker niet goedkoop. Bij dit prijskaartje kan je je afvragen of het wel de moeite waard is. Na 10 jaar intensief onderzoek en bewezen permanent herstel aan beschadigd haar kun je zeker stellen dat K18 de investering waard is. Ook is er maar een klein beetje product nodig per treatment. Voor exclusief advies en de beste tips kun je altijd terecht bij onze klantenservice.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken