cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, dezelfde dag verzonden
perfume
Gratis verzending vanaf €39 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Voorkappers Tips:

1 30 454 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
  1. Barburys Barbierskaptafel Cooper Hout
    exclusief voor zakelijke klanten exclusief voor zakelijke klanten
    Levertijd ongeveer 7 werkdagen
    exclusief voor zakelijke klanten exclusief voor zakelijke klanten
    Levertijd ongeveer 7 werkdagen

1 30 454 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Mannen

De wereld van haarproducten, haartools en elektronische haarproducten heeft de afgelopen jaren een opvallende groei doorgemaakt, en deze vooruitgang is niet beperkt tot het vrouwelijke publiek. Mannen hebben nu ook zeker de mogelijkheid om producten en tools te kopen die zijn ontworpen om hun haarverzorgingsroutine te verbeteren en hun persoonlijke stijl te versterken.

Mannelijk haarproducten

Haarproducten voor mannen variëren van shampoos, stylingsgel, haarwaxen, maar ook tondeuses, trimmers en scheerbenodigdheden. Mannelijk haar heeft zijn eigen unieke behoeften, afhankelijk van textuur, dikte en gevoeligheid van de hoofdhuid.

Elektronische tools voor mannen

Als het om haartools gaat hebben mannen de keuze uit een grote markt aan elektrische apparaten om hun kapsel naar wens te stijlen. Föhns met verschillende snelheids- en temperatuurinstellingen bieden mannen de flexibiliteit om hun haar te drogen en te stylen op een manier die past bij hun persoonlijke behoeften.

Baarden en snorren

Baarden en Snorren zijn een symbool voor mannelijkheid en stijl. Van een moderne stoppelbaard tot een klassieke sik. Elk soort gezichtsbeharing heeft zijn eigen verhaal. Zo hebben baarden en snorren goede verzorging nodig zoals, baardoliën, aftershaves en scheerproducten. Professionele producten om je baard, snor, sik of haar te verzorgen vind je bij Voorkappers!