12 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

12 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Vellen Hair

Vellen Hair is opgericht in 2016. Sinds de oprichting van Vellen zijn de kappersbenodigdheden al onwijs gewild. De producten van Vellen Hair bieden unieke voordelen wat het merk echt onderscheidend maakt. De tools van Vellen lopen goed binnen de kappersbranche en krijgen dan ook lovende reviews. Zo is het merk vooral via mond-op-mond echt groot geworden. Het professionele merk straalt vrolijkheid uit door het gebruik van frisse kleuren die super leuk staan in de salon. De producten zijn betrouwbaar en maken het werk leuker en gemakkelijker. De missie van Vellen is om het beroep kapper praktisch verbeteren en aangenamer maken met premium kappersbenodigdheden.

 

Vellen Hair Highlights kammen

Veruit de bekendste artikelen van Vellen Hair zijn de speciale kammen voor het zetten van highlights. Vellen Hair heeft diverse kammen in het assortiment voor het creëren van highlights, babylights, coupe soleil, balayage of chuncky highlights. De innovatieve highlightkam van Vellen maakt het werk efficiënt en verkort de werktijd tot slechts 20 minuten. De kammen van Vellen zijn ongelovelijk lichtgewicht en liggen comfortabel in de hand. De exceptionele kammen creëren perfecte lijnscheidingen voor het aanbrengen van highlights en zijn een echte must-have voor de professional. Op Voorkappers.nl kun je de highlight kam los kopen of in een set van 3 verschillende formaten. In het begin kan het even wennen zijn om de kam te gebruiken, maar zodra je de techniek in de vingers hebt verkorten de Vellen kammen de werktijd aanzienlijk. Dit maakt de Vellen kammen een echte must-have voor de professional.

 

Vellen Hair Verfkwasten

Vellen Hair heeft ook kleurrijke en handige verfkwasten in het assortiment. Vellen Hair biedt smalle en brede verfkwasten aan. Dankzij het grote oppervlak van de brede kwasten gaat de applicatie van haarverf of blondering extra snel en verkort je de werktijd. Vellen Hair heeft ook een set van 3 verfkwasten met verschillende formaten. Geschikt voor diverse toepassingen zoals volledige kleuring, highlights of balayage. Alle kwasten van Vellen Hair hebben haren in een perfecte mix van zacht en stijf om de colorist optimale controle te geven en zijn een uitstekende aanvulling op de kwastenset voor elke kapper.

 

Vellen Hair Borstel

Vellen Hair heeft een speciale borstel ontworpen die minder schadelijk is voor het haar. Deze borstel bevat 325 tweedelige tanden die subtiel over de klitten buigen. Op deze manier ontwart de borstel het haar zonder het haar te beschadigen. De Vellen Detangling borstel voorkomt haarbreuk en is geschikt voor het borstelen van nat haar. Ideaal om conditioner of andere haarproducten mee door het haar te verdelen.

Terug naar boven