cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Winactie voorwaarden en spelregels Voorkappers.nl

 


PAS OP VOOR NEPACTIES

NEPACTIES VIA SOCIAL MEDIA EN E-MAIL IN OMLOOP

Er zijn regelmatig winacties in omloop via Facebook, e-mail en SMS die niet afkomstig zijn van Voorkappers.nl. Vaak is dit in de vorm van een nep kortingscode of cadeaubon. In deze zogenaamde 'phishing-acties' worden de naam en het logo van Voorkappers.nl  misbruikt om (uw) persoonlijke gegevens te verzamelen. Doe niet mee aan deze acties, het betreft oplichting!

ZO HERKENT U OFFICIËLE WINACTIES VAN VOORKAPPERS.NL:

Officiële e-mails van de Voorkappers.nl kunt u altijd herkennen aan de afzender met een e-mailadres dat eindigt op: @voorkappers.nl. Winacties van Voorkappers.nl op Facebook zijn altijd direct gelinkt aan onze Facebookpagina www.facebook.com/Voorkappers of linken door naar onze website Voorkappers.nl gebruikt geen SMS-berichten voor winacties. De website van Voorkappers.nl is te herkennen aan de naam. Deze begint altijd met www.voorkappers.nl. Twijfelt u over de echtheid van een winactie van Voorkappers.nl, neem dan contact op met onze klantenservice via telefoonnummer 0229 55 22 44.

 


1. Win -en reviewacties worden uitgeschreven door Voorkappers.nl gevestigd te Hoorn nh. Op win -en reviewacties zijn deze actievoorwaarden en spelregels van toepassing.

2. Deelname aan winacties is gratis. Deelname vindt plaats wanneer u een email heeft gestuurd met de gevraagde gegevens of, indien van toepassing, een inschrijfformulier hebt ingevuld. Vanaf dat moment maakt u kans om te winnen.

3. Iedere deelnemer kan maximaal één keer deelnemen aan een actie.

4. Deelnemers zijn verplicht tot het verschaffen van correcte, actuele en complete informatie bij de deelname aan een prijsvraag of reviewactie.

5. Deelnemers dienen de Reclame Code Social Media na te leven

6. De looptijd van de actie staat aangegeven in de beschrijving van de actie.

7. Om deel te mogen nemen, moet een deelnemer een minimumleeftijd hebben van 16 jaar en woonachtig zijn in Nederland of België. Alle andere deelnemers zijn uitgesloten van deelname.

8. De trekking van de winnaar geschiedt willekeurig en op onpartijdige wijze.

9. Winnaars worden binnen 5 werkdagen na sluiten van een actie persoonlijk geïnformeerd via het e-mailadres waarmee aan de actie is deelgenomen.

10. Voorkappers.nl kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaande kennisgeving, deze actievoorwaarden gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, dan wel zonder opgave van reden de Actie wijzigen of aanpassen tenzij dit tot nadeel van de deelnemer leidt.

11. Over uitslagen wordt niet gecorrespondeerd.

12. Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen.

13. Indien kansspelbelasting moet worden betaald, zal Voorkappers.nl hiervoor zorg dragen

14. Medewerkers van Voorkappers.nl zijn uitgesloten van deelname.

15. De persoonsgegevens die in het kader van winacties en reviewacties worden verkregen, worden alleen gebruikt door Voorkappers voor de desbetreffende actie en worden niet verstrekt aan derden.

16. In de gevallen waarin deze voorwaarden niet voorzien zal een besluit worden genomen door Voorkappers.nl.

17. Voorkappers.nl handelt met haar acties in overeenstemming met de Gedragscode Promotionele Kansspelen van 1 januari 2014.

18. Op deze voorwaarden is Nederlands recht van toepassing.

19. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

20. Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met de Voorkappers.nl Klantenservice via: 0229 55 22 44 of per e-mail via:  [email protected].

 

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken