cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

1 30 44 Resultaten

Pagina
per pagina
Welk product zoek je?
Diffuser
Föhn / Haardroger
Krulborstel
Stijltang
Straightening
Tondeuse
Welke serie zoek je?
Evolution
Salon Exclusive
Swiss Metal Master
Swiss Nano
Swiss Silent
Swiss Silent Jet
Swiss Turbo
Welk product zoek je?
Diffuser
Föhn / Haardroger
Krulborstel
Stijltang
Straightening
Tondeuse
Welke serie zoek je?
Evolution
Salon Exclusive
Swiss Metal Master
Swiss Nano
Swiss Silent
Swiss Silent Jet
Swiss Turbo
Welk product zoek je?
Diffuser
Föhn / Haardroger
Krulborstel
Stijltang
Straightening
Tondeuse

1 30 44 Resultaten

Pagina
per pagina

Voorkappers Tips:

Valera

Het merk Valera is opgericht in 1990 en was bij de oprichting alleen bekend op de Zwitserse thuismarkt. Valera heeft door de jaren heen belangrijke ontwikkelingen meegemaakt en is uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met professionele kappertools die wereldwijd geliefd zijn.

  • In 1955 richt Gustavo Soresina het bedrijf Sorel op in Milaan en produceert kleinschalige haardrogers en andere huishoudelijke apparaten. Gustavo produceerde deze apparaten voor andere, bekende merken.
  • In 1978 werd de fabriek Ligo Electric SA opgericht in de gemeente Ligornetto. Ligornetto is gevestigd in de Zwitserse kanton Ticino.  
  • In 1990 is het eigen merk Valera opgericht en gepositioneerd als specialist in haarverzorgingsproducten voor de professionele markt.
  • In 2008 is de fabriek Ligo Electric SA uitgebreid. Het terrein is dan ook verdubbeld tot wel 4000 m2.
  • In 2010 zijn er stijltangen toegevoegd aan de Zwitserse productie.
  • In 2012 wordt Valera in meer dan 80 landen verkocht.
  • In 2015 heeft het merk Valera de Plus X Award gewonnen voor Zwitserse Power4ever.

Voordat het merk Valera internationaal bekend werd moest het merk eerst groeien. Valera werdt in 2000 gelanceerd op de 1e buitenlandse markt. In het prachtige Italië was Valera gelijk een succes en vanaf dat moment is de internationale bekendheid gestegen. De producten van het merk Valera zijn inmiddels in meer dan 80 landen te verkrijgen. Valera betekent in het Latijn “gezond, sterk, dapper en moedig”. Valera heeft deze 4 woorden verworven in de kern van de merkwaarde en als succesvol merk hebben ze deze woorden ook waar gemaakt.

 

Ontwikkeling en productie

Valera ontwikkelt en produceert al sinds 1955 haarverzorgingsapparaten. Al 60 jaar bieden de professionele apparaten van Valera een goede haarverzorging. Het doel van de productontwikkeling is om het haar gezond te houden en te verzorgen. Het stylen van gezond haar, zorgt dan ook voor het gewenste resultaat.

De prachtige producten van Valera worden op basis van wetenschappelijke kennis van haar ontwikkeld. Valera werkt dan ook samen met haarspecialisten van universitaire klinieken, cosmeticafabrikanten en haarstylisten van de beroepsvereniging van kappers om met hun tools te voldoen aan de professionele eisen en wensen van de markt.

 

Vestiging van Valera

Het hoofdkantoor van Valera is gevestigd in Vallera. Door de vallei Vallera stroomt een beekje genaamd Laveggio. Rondom het kantoor is er veel natuur te vinden, zoals reigers en grazende paarden in de wei. In omstreken zijn er veel weilanden te vinden met koeien en schapen. Deze prachtige locatie is het Zwitserse kanton Ticino in Zwitserland. Op deze locatie is sinds 1978 ook de fabriek Ligo Electric gevestigd. De fabriek produceert de haarverzorgingsproducten sinds 1990 onder de naam Valera. Vanwege het grote succes van Valera is de oppervlakte in 2008 verdubbeld tot een oppervlakte van 4000 m2.

 

Föhns

De föhns van Valera zijn speciaal ontworpen op met de ervaring van 60 jaar productiecompetentie en met behulp van haarprofessionals. Deze föhns zijn betrouwbaar en met pure passie handgemaakt. In het ruime assortiment vind je föhns met verschillende wattages, gewicht, kracht, eigenschappen en kleurtjes. Deze föhns hebben ieder hun eigen specialiteiten en zo is er voor elke professionele kapper een gewenste föhn. Ben je opzoek naar een ultra stille en lichte föhn? Ga dan voor de Dynamic Pro Light 4000. Zoek je juist een super krachtige föhn? Dan is de Master Pro lijn of de Unlimited Pro lijn een uitstekende keuze!

 

Stijltangen

De professionele stijltangen behoren tot de Salon Exclusieve lijn van Valera en zijn ontworpen met behulp van haarprofessionals. Tevens zijn deze stijltangen betrouwbaar en met pure passie handgemaakt. De stijltangen van Valera zijn speciaal ontworpen. Deze twee exclusieve stijltangen zijn dan ook multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor het stijlen en krullen van het haar. De SQ Apta 100 heeft een constante temperatuur van 230°C en is ultra snel opgewarmd. De SQ Pulsa 200 heeft juist 5 temperatuur-instellingen van 120 - 230°C met geheugenfunctie die jouw favoriete instellingen onthoud.

 

Tondeuse

De tondeuse Valera Salon Exclusive Tondeuse Compact Absolut Zero is een professionele tondeuse die ontwikkeld is op basis van wetenschappelijke kennis van haarspecialisten. Deze tondeuse is ideaal voor gebruik dankzij de Zero-Cut van 0,1mm, de 3 verschillende opzetkammen, het duurzame diamantgeslepen snijmes van Japans staal en de krachtige motor die tot wel 120 minuten draadloos gebruik biedt. Door de afgeronde punten is het mogelijk om overal op het lichaam te scheren zonder huidirritatie. Deze tondeuse is een echte alleskunner.

 

Valera Hood Dryer

Een droogkap voor extra volume en houdbaarheid van het haar? De Valera Ionic Comfort Hood Dryer is de perfecte droogkap voor professioneel gebruik. Ideaal voor in de salon of als ambulante kapper/kapster. De Hood Dryer heeft ionische technologie, 3 temperaturen, inclusief koudeluchtstand en een vermogen van 600W.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken