91 120 230 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

91 120 230 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Make-up Studio Professional Amsterdam

Make-up Studio Amsterdam is een make-up merk, opgericht in de jaren ’80 in Amsterdam. Het merk is opgericht door een kleine groep make-upspecialisten onder leiding van visagist Wil van ’t Hek. Inmiddels heeft Make-up Studio Amsterdam eigen productiefaciliteiten in Nederland en wordt het merk verkocht in meer dan 50 landen.

 

Make-up Studio Amsterdam biedt:

  • Producten van zeer hoge kwaliteit
  • Make-up dat lang blijft zitten
  • Lichte tot hoge dekking
  • Hoog gepigmenteerd
  • Niet op proefdieren getest

 

Make-up Studio Amsterdam producten:

  • Make-up Studio Amsterdam biedt verschillende make-upproducten en accessoires.

 

Gezicht

 

Wangen

 

Ogen

 

Lippen

 

Penselen

 

Make-up Studio Amsterdam dankt haar succes in de afgelopen vijfentwintig jaar aan het luisteren naar de wensen en behoeften van haar klanten, het analyseren van nieuwe trends en het vertalen hiervan naar een innovatief en kwalitatief hoogstaand assortiment van meer dan 1600 producten.

Make-up Studio Amsterdam is tegenwoordig het merk voor professionele make-upartiesten. De make-upartiesten van Make-up Studio Amsterdam zijn backstage te vinden bij talloze shows. Veel evenementen, televisie- programma’s en zenders hebben Make-up Studio Amsterdam ontdekt vanwege de hoge kwaliteit tijdens uitvoeringen en op het scherm.

Make-up Studio Amsterdam staat open voor diversiteit en creativiteit, ongeacht geslacht, leeftijd of afkomst. Samen met Back Stage zet Make-up Studio Amsterdam zich in voor de Amsterdam Dinner foundation. Elk jaar zet dit goede doel zich in voor een wereld zonder Aids. Dit gebeurt met fundraising, awareness en connections. De Hostesses van het evenement worden als Drag Queens opgemaakt door Make-up Studio Amsterdam en Back Stage.

Daarnaast is Make-up Studio Amsterdam een groot leverancier van professionele make-up aan visagie-scholen en opleidingsinstituten. Het assortiment van Make-up Studio Amsterdam is zeer uitgebreid.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)