16 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

16 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Matador

Matador is een naam die al jaren garant staat voor perfectie in de kapperswereld. Matador Professional kammen zijn ongeëvenaard in hun soort. Alle kammen die Matador ontwikkeld worden met veel vakmanschap geproduceerd, voor extra hoge kwaliteit. Matador Professional is er voor de gedreven stylist. De producten worden wereldwijd gebruikt bij salons over de hele wereld.

 

Matador hard rubberen kammen

De kammen van Matador worden gemaakt van Eboniet. Dit harde rubber resulteert in kammen van uitstekende, duurzame kwaliteit. Een Matador kam glijdt altijd gemakkelijk door het haar, zonder te beschadigen of frictie te veroorzaken. Tijdens het kammen masseert de kam de haarwortels zonder over de hoofdhuid te krassen. Hierdoor hebben zowel de stylist als de klant een aangename ervaring met Matador kammen.

 

Matador herbruikbare handschoenen

Naast kammen produceert Matador ook herbruikbare handschoenen. Deze handschoenen zijn gemaakt van natuurlijk latex rubber en zijn poedervrij. Het gebruik van wegwerphandschoenen in salons zorgt voor een hoop afval. Met Matador herbruikbare handschoenen kun je het aantal weggegooide handschoenen in je salon flink verminderen.

Terug naar boven