7 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

7 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nebur

Nebur is een Nederlands familiebedrijf, opgericht in 1986. Sinds dien is het bedrijf uitgegroeid tot één van de meest toonaangevende bedrijven in het kappersgebied. Nebur is een wereldwijd opererende onderneming met als basis het talent en de gedrevenheid van de medewerkers. Nebur is vooral bekend vanwege de kapmantels. De Nebur kapmantel collectie is trendy en wordt internationaal verkocht. De materialen die tijdens de productie worden gebruikt staan garant voor een lange levensduur en optimaal comfort voor de klant.

 

Nebur kaplakens en verfschorten

Nebur heeft diverse kapmantels met verschillende sluitingen. Het Economy kaplaken (de 1001) heeft een drievoudige sluiting (klittenband, haakjes én drukknopen). De 1002 een klittebandsluiting en de 1033 een drukknoop- en bandsluiting. De kaplakens zijn gemaakt van polyetheen. Dit maakt de kapkleden waterafstotend en luchtdoorlatend. Het verfschort 1041 is een extra lang model die perfect is voor elke kapper.

 

Nebur kinder kaplakens

Nebur heeft ook kapmantels speciaal voor kinderen met Sesamstraat opdruk. Bijvoorbeeld Bert, Ernie en Elmo óf Bert, Ernie en Koekiemonster op het strand. De kinderkaplakens hebben een drukknoop-, haak- en bandsluiting en voelen dun en glad aan. Zo zijn ze extra comfortabel, speciaal voor de kids.

 

Nebur Koffer Scissor Black

De kapperskoffer Nebur Scissor Black is dé perfecte opbergkoffer voor jouw mooiste scharen. De scharenkoffer is speciaal ontworpen om kappersscharen in op te bergen. Met het handvat neem je de koffer gemakkelijk overal mee naartoe. Ideaal voor ambulante kapsters of als je je scharen graag wilt opbergen.

Terug naar boven