5 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Panasonic

Panasonic is een wereldwijd bekend merk vanwege huishoudelijke apparaten zoals televisies en camera’s, maar ook vanwege hun trimmers en tondeuses van hoge kwaliteit. Panasonic is opgericht in 1955 als merk voor luidsprekers. De merknaam Panasonic is een samenvoeging van “Pan” en “Sonic”, wat het brengen van geluid betekend. Sinds 2008 is Panasonic een corporate merk met een divers assortiment aan elektronica. De slogan van Panasonic is ‘A Better life, A Better World’. De missie van Panasonic sluit aan op deze slogan. Met alles wat zij doen wil Panasonic bijdragen aan de evolutie van de samenleving en het geluk van mensen over de hele wereld.

 

Panasonic tondeuses

Kies je voor een Panasonic tondeuse? Dan kies je gegarandeerd voor zeer goede kwaliteit met een vriendelijk prijskaartje. Panasonic staat namelijk bekend om een uitstekende prijs- kwaliteitsverhouding. Op Voorkappers.nl bieden we twee verschillende types Panasonic tondeuses aan en een aantal snijkoppen. Welke Panasonic tondeuse is nou perfect voor jou? Lees de beschrijving hieronder om beide tondeuses met elkaar te vergelijken. Omdat alle Panasonic tondeuses draadloos te gebruiken zijn, bieden ze extra gebruikscomfort voor in de kapsalon. Ook zijn ze gemakkelijk mee te nemen voor ambulante kappers.

 

Panasonic ER-GP22 tondeuse

De ER-GP22 is bijzonder lichtgewicht (115 gram) en niet groter dan 15cm. De tondeuse heeft een snijlengte van slechts 0,3 mm. Deze eigenschappen maken de Panasonic ER-GP22 uitermate geschikt voor precisiewerk, zoals scheren langs de oren of de nek. De tondeuse wordt geleverd met extra tribal mesjes om dunne lijnen en patronen mee te scheren. De tondeuse is draadloos te gebruiken en komt met bijpassend oplaadstation. De Panasonic ER-GP22 is volledig opgeladen in 3 uur tijd. Als de tondeuse volledig is opgeladen is deze 40 minuten non-stop te gebruiken. Ben je op zoek naar een snellere laadtijd? Bekijk dan de ER-FGP72 van Panasonic.

 

Panasonic ER-FGP72 tondeuse

De ER-FGP72 is een professionele tondeuse met een speciaal X-toelopend snijblad waar precies mee gewerkt kan worden en stoppels tot 40% worden verminderd. De tondeuse is ook lichtgewicht, maar met zijn 186 gram iets zwaarder dan de ER-GP22. De Panasonic ER-FGP72 is draadloos te gebruiken en komt met een bijpassend oplaadstation. De tondeuse is opgeladen in slechts 1 uur tijd. Volledig opgeladen is de ER-FGP72 50 minuten non-stop te gebruiken.

Terug naar boven