cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 incl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

25 Resultaten

per pagina
Welk product zoek je?
Föhn Borstel
Kammen
Welk product zoek je?
Föhn Borstel
Kammen
Welk product zoek je?
Föhn Borstel
Kammen
Welk product zoek je?
Föhn Borstel
Kammen

25 Resultaten

per pagina

Voorkappers Tips:

Pegasus

Pegasus is in 2012 ontstaan als onderdeel van Lookman Oadir Presto Industries. Presto Industries is opgericht in 1961 en begon in 1977 met het produceren van professionele kammen. Na jaren van onderzoek en verdieping in haartexturen werdt Pegasus Combs geboren. Het eerste merk met hardrubberen kammen van Flexinite-technologie. Vandaag de dag wordt Pegasus nog steeds gedreven door technologie en innovatie, om de meest professionele kammen aan te bieden in de kappersbranche. Pegasus biedt oneindige stylingsmogelijkheden om aan de wensen van elk individu te voldoen. Met Pegasus kammen kunnen zowel professionele stylisten als consumenten hun persoonlijke stijl ontdekken. Op Voorkappers.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Pegasus kammen.

 

Pegasus kammen met hoogwaardige kwaliteit

Elke Pegasus kam wordt met precisie vervaardigd en gemaakt door de beste stylisten ter wereld. De combinatie van technologie, vakmanschap en design maken Pegasus kammen uniek en geliefd. Deze worden allen gemaakt met de modernste technologie en oog op duurzaamheid. Pegasus kammen worden gemaakt van hard rubber, 100% eboniet. De Flexinite technologie maakt dat de kammen van Pegasus gevoelig zijn voor wisselende temperaturen. Elke tand bootst het haar na en zet uit tijdens het stylen met warmte. Dit geeft een gladdere, schadevrije kam!  De verpakkingen van Pegasus worden versierd met leuke teksten zoals “I Like It Wild”, “I Am Perfect & I Know It”, “My Teeth Don’t Bite”, “Pin It On Me” en “I Like It Smooth”.

 

NAADLOZE TANDEN – Veel kammen die gemaakt zijn van plastic hebben naden die de haarzakjes beschadigen tijdens het kammen. Beschadigd haar kan er dof en futloos uitzien. Pegasus kammen zijn gemaakt van hard rubber en zijn hierdoor naadloos. Dit geeft een glanzend, gezond resultaat met minimale beschadiging aan het haar.

 

BESTAND TEGEN HITTE EN CHEMIE - Pegasus kammen zijn bestand tegen hitte tot wel 450 graden. Dit maakt ze perfect om te gebruiken tijdens styling met hittetools, omdat de kammen zelfs in extreme omstandigheden perfecte resultaten geven. Pegasus kammen zijn ook chemisch resistent. Ze eroderen niet in schoonmaakmiddelen zoals bijvoorbeeld een Disicide oplossing en gaan erg lang mee.

 

FLEXIBEL, STERK & DUURZAAM – Dankzij het harde rubber met Flexinite-technologie kan elke Pegasus spanning geven, in tegenstelling tot Carbon-kammen. Pegasus kammen zijn uitstekend geschikt om met hittetools te stylen om de bindingen van de cortex af te dichten.

 

 

Welke Pegasus kam is geschikt voor jou?

Pegasus heeft een uitgebreid assortiment aan kammen. Om een geschikte kam te kiezen is het belangrijk om eerst vast te stellen waarvoor je de kam wilt gebruiken. Ga je bijvoorbeeld voor een knipkam? Dan is er nog keuze tussen fijne en grove vertanding, of een combinatie. Ook heeft Pegasus speciale Barber Knipkammen die van breed naar smal lopen.

 

Voor styling heeft Pegasus diverse handvatkammen in het gamma, waaronder ook een handvat kam met oog voor extra grip. De fijne handvat kam is speciaal ontwikkeld voor gemakkelijke styling door het makkelijke doorkammen. 

 

Tot slot vindt je op Voorkappers.nl ook puntkammen van Pegasus. De puntkammen hebben een mooi lange, metalen punt waarmee je het haar gemakkelijk en nauwkeurig kunt verdelen.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken