15 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Valera Salon Exclusive

Valera Salon Exclusive is de professionele serie van Valera die exclusief verkrijgbaar is voor professionals. De Salon Exclusive stylingapparaten zijn ontworpen in nauwe samenwerking met haarprofessionals en gebaseerd op meer dan 60 jaar productiecompetentie. By Professionals, For Professionals Only. Het assortiment biedt professionele tools op maat gemaakt voor de individuele behoeften van de meest veeleisende haarstylisten. Elk item is met passie handgemaakt door het Valera Masters-team. De Salon Exclusive items zijn betrouwbare salontools die je werk als stylist tot een waar genoegen maken.

 

Föhns

  • Dynamic Pro: Bewegingsvrijheid en veiligheid. Verkrijgbaar in 4200, 4100 en 4000 Light.
  • Unlimited Pro: Extreem krachtig en duurzaam. Een haardroger zonder grenzen! Verkrijgbaar in zwart, wit en rosé goud.
  • Master Pro: Aerodynamisch geoptimaliseerd en nummer 1 in prestaties en geluidsminimalisatie. Verkrijgbaar in zwart, wit en rosé goud.
  • Color Pro: Snel en zacht föhnen voor een langdurig stralende haarkleur.

 

Stijltangen

 

De professionele stijltangen behoren tot de Salon Exclusieve lijn van Valera en zijn ontworpen met behulp van haarprofessionals. Tevens zijn deze stijltangen betrouwbaar en met pure passie handgemaakt. De stijltangen van Valera zijn speciaal ontworpen. Deze twee exclusieve stijltangen zijn dan ook multifunctioneel en kunnen gebruikt worden voor het stijlen en krullen van het haar. De SQ Apta 100 heeft een constante temperatuur van 230°C en is ultra snel opgewarmd. De SQ Pulsa 200 heeft juist 5 temperatuur-instellingen van 120 - 230°C met geheugenfunctie die jouw favoriete instellingen onthoud.

 

 

Tondeuses

 

De tondeuse Vario Pro 7.0 is de exclusieve parel van de Valera lijn. Een professionele tondeuse die ontwikkeld is op basis van wetenschappelijke kennis van haar en haarspecialisten. Deze tondeuse is ideaal voor gebruik dankzij de 5 verschillende opzetkammen, de diamantgeslepen messen van Japans staal en de krachtige motor die tot wel 100 minuten draadloos gebruik biedt.

 

De Compact Absolut Zero is de nieuwste generatie cordless tondeuse van Valera voor millimetrisch nauwkeurig trimmen. Compact en precies als een trimmer, maar krachtig als een tondeuse.

Terug naar boven