cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Haarkleurtrends in de lente van 2024

De lente is alweer in zicht! En als we op de voorspellingen van de beste haarstylisten en fashion trends af mogen gaan, zijn er dit seizoen weer prachtige haarkleuren upcoming. Bruin, blond, rood en natuurlijke haar kleuren komen weer voorbij. Ben jij ook benieuwd naar de haarkleurtrends van spring 2024? Lees nu snel verder!

Dit zijn de 5 favorieten op een rijtje:

Chestnut Brown

Op nummer 1 Chesnut Brown, oftewel kastanjebruin. Van alle bruintinten staat deze hoog op het lijstje. Er zijn onwijs veel stijlen die je met deze mooie goudachtige kleur kunt creëren. Door de elegante uitstraling krijg je al snel een wauw effect.

Golden girl

Nummer 2 Golden Girl. Voor alle bewonderaars van blond haar is dit vast een favoriet. Deze prachtige haarkleur geeft een glans waar mensen verstelt van zullen staan. Perfect voor op vakantie met het zonlicht erop, hierdoor lijkt het nét goud.

Natural Coupe

Op nummer 3 Natural Coupe. Het bijhouden van je uitgroei is verleden tijd met deze misschien we makkelijkste haartrend van 2024. Accepteer je natuurlijke haarkleur en laat de verf even links liggen. Style je haar met verzorgende producten en stylingtools en geef jezelf die confidence boost!

Expensive Brunette

op nummer 4 Expensive Brunette. Voor wie gek is op donker haar zal dit fantastisch vinden! Een glanzende en opvallende haarkleur die een luxe uitstraalt. Met stijl, slag of krullend haar, niks is te gek voor deze haarkleurtrend.

Iced Tea

Op nummer 5, Iced Tea. In vergelijking met de favoriete haarkleur trend van 2023, de cowboy copper (een mooie roodtint), is dit een nieuwe kleur die zowel warmte, als frisheid meeneemt. Deze kleur kan goed gecombineerd worden met meerdere huidskleuren. Zeker het proberen waard!

Dit waren ze dan!

De hipste en mooiste haarkleuren van lente 2024. Deze kleuren zal je veel voorbij zien komen dit voorjaar. Welke haar kleur is jou favoriet?

Lees meer

  1. Alles over highlights

  2. Do's & Don'ts: haarverzorging tips voor blond haar

Bekijk alle blogs
Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken