11 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Altesse

Altesse is een merk dat haarborstels ontwikkelt in Frankrijk sinds 1875. De productie vindt nog steeds plaats in Frankrijk, onder streng toezicht van gespecialiseerde professionals. Altesse specialiseert zich al ruim 100 jaar in het produceren van haarborstels. Kwaliteit is erg belangrijk voor Altesse, zij maken borstels die lang mee gaan door de goede kwaliteit. Altesse is een van de beste producenten van borstels, door hun lange ervaring met het produceren van haarborstels. Altesse kiest haar grondstoffen zorgvuldig en maakt gebruik van prachtige moderne machines om de prijs-kwaliteit verhouding te behouden. De materialen die zij gebruiken zijn exotische houtsoorten (Bubinga, Palisander, Macassar ebbenhout), landbouwhout (olijf) en houtsoorten van Franse oorsprong (eiken, essen, beuken). Acetaten met imitaties van ivoor of schildpad worden gebruikt bij de productie van volledig met de handgemaakte borstels. Bovendien worden de beste zwijnenharen geselecteerd om de beste borstel ervaring te geven. Deze vorm van productie zorgt voor een ultieme combinatie van zeer hoge prijs/kwaliteit verhouding.

 

Het assortiment

De haarborstels van Altesse hebben als kenmerk een zwart kunststof frame met een zacht rubberen kussen waar de borstelharen uitkomen. De haarborstels zijn verkrijgbaar in verschillende designs en formaten met bijvoorbeeld zwijnen haar, nylon en/of metaal. De haarborstels verschillen van 7 tot 11 rijen borstelharen en/of pennen, de kleine borstels hebben een reisformaat, waardoor ze makkelijk mee te nemen zijn en de grote borstels handig zijn voor lang of dik haar. De haarborstels worden gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor de borstels erg lang mee gaan.

 

Altesse Pneumatische Borstels

Altesse heeft een zeer breed assortiment pneumatische haarborstels. Altesse Borstel Groot Ovaal Zwart/Rood met Witte Pinnen 11 Rijen 8911 en Altesse Borstel Groot Ovaal Zwart/Rood 11 Rijen 88911 zijn voorbeelden van pneumatische borstels. Pneumatische haarborstels zijn borstels die gemaakt zijn op basis van luchtdruk. Deze borstels nemen de vorm van het hoofd aan tijdens het borstelen. De borstel ademt door de gaatjes in het rubber en regelt hiermee de druk op de hoofdhuid. De techniek is verder uitgewerkt door Altesse. Er worden door Altesse verschillende soorten borstels ontworpen, zoals de ovale borstel, de spitse borstels en de herenborstels. Iedere Altesse borstel heeft zijn eigen kwaliteiten en eigenschappen. Waarvan vele verschillende soorten worden verkocht op Voorkappers.nl.

 

Altesse herenborstel

De Altesse haarborstels zijn ook geschikt voor herenkapsels. De speciale herenborstels, zoals de Altesse Borstel Hout Ovaal Natuurhaar 8 Rijen 1319P, hebben een klassiek design en zijn ideaal voor alle haartypes. De haarborstels liggen fijn in de hand en zijn makkelijk in gebruik. Er is altijd wel een Altesse borstel in ons assortiment die bij uw haartype past.

Terug naar boven