cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Voorkappers Tips:

61 90 115 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

61 90 115 Resultaten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Nesti Dante

Op een vroege zomerochtend vlak na de Tweede Wereldoorlog kreeg een 16-jarige Dante een gouden tip van een slager op de markt in Florence. Als hij afvalvet zou mengen met frisdrank kon hij er zeep van maken. Zeep? Ja, zeep! Zo vlak na de oorlog was zeep een zeldzaam handelsartikel. Dante begon met het maken van zijn eigen zeep en probeerde het eerst uit bij vrienden en familieleden. De vraag naar zeep nam met de dag toe en al snel kocht Dante in 1947 een stuk grond in Florence, waar de zeepproductie op grotere schaal begon. Tegenwoordig is Saponificio Nesti Dante een van de grootste Europese fabrieken voor de productie van zeep, met trots geleid door de tweede en derde generatie van de oprichter.

 

De Nesti Dante zeep

Het traditionele zeep koken in een ketel duurt veel langer dan de gebruikelijke, continue zeepmethode. Het koken van de zeep neemt gemiddeld 4 dagen in beslag. Deze traditionele manier brengt onvergelijkbare kwaliteitsvoordelen met zich mee, zoals het gebruik van plantaardige oliën en meer aandacht voor de selectie van grondstoffen. Dit is wat de zeep van Nesti Dante zo bijzonder maakt. Alle zeepproductie van Nesti Dante wordt gedaan met volledige respect voor het milieu en natuurlijke ingrediënten afkomstig uit de heuvels van Toscane. De zeep is volledig natuurlijk, 100% biologisch afbreekbaar en met liefde gemaakt in Florence, Italië.

 

Verpakking

Nesti Dante zeep wordt op ambachtelijke, traditionele wijze met veel zorg en liefde vervaardigd. De verpakking kan dan natuurlijk niet achter blijven. Ieder stuk Nesti Dante zeep wordt individueel ingepakt in luxe Florentijns papier met hierop prachtige schilderingen uit de Renaissance periode. Denk aan prachtige schilderingen van bloemen, ingrediënten en Toscaanse landschappen. De verpakkingen van Nesti Dante zijn plasticvrij.

 

Kwaliteit, zuiverheid en integriteit

Alle zepen van Nesti Dante worden gemaakt met pure, plantaardige oliën van duurzame teelt uit de Toscaanse heuvels. Enkel met natuurlijk actieve, premium ingrediënten. De zepen zijn geformuleerd zonder petrochemicaliën, sulfaten, synthetische oppervlakte-actieve stoffen, parabenen en glycolen. Daarnaast is Nesti Dante zeep veganistisch, dierproefvrij en anti-allergenen.

 

Assortiment

Naast vaste zeepblokken heeft Nesti Dante ook vloeibare zeep in zeeppompjes en heerlijk geurende douchegel in het assortiment. De geuropties zijn eindeloos. Ga bijvoorbeeld voor fruitig, of juist bloemig. Ben je opzoek naar een leuk cadeautje? Kijk dan eens naar de Nesti Dante giftsets! Leuk om te geven en om te krijgen.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken