cart
Dé haarexpert sinds 1928
clock
Voor 14:00 besteld, morgen in huis
perfume
Gratis verzending vanaf €39 excl. BTW
truck
Meer dan 15.000 artikelen direct leverbaar

Voorkappers Tips:

Geen producten beschikbaar. U zal over 5 seconden naar de homepage doorgestuurd worden.

Sebastian Professional

Sebastian Professional is opgericht in begin jaren ’70 door het stylistenduo uit L.A. Geri Cusenza en John Sebastian. Hun doel was om de grenzen te verleggen en de generatie Flower Power naar fearless hairfashion te leiden. Het eerste product dat Sebastian lanceerde was de Crimping Iron die voor het eerst werd gebruikt om de haarstijl van Barbera Streisand op haar platenhoes ‘Butterfly’ te maken. Deze stylingtool werd gepresenteerd op de New York Beauty Show en was binnen enkele dagen uitverkocht. Sindsdien is Sebastian continu blijven innoveren. Sebastian is inmiddels een bekende naam in de professionele kapperswereld. Het merk staat bekend om het volgen van artistieke ambitie en being fearless. Ze kenmerken zich door producten gespecialiseerd op bepaalde looks zoals de wetlook en de grungy look. Hierdoor is Sebastian ook populair in Hollywood. In Hollywood ligt de lat extra hoog, omdat er continu nieuwe, spectaculaire creaties worden verwacht. Daarnaast is Sebastian populair bij haarstylisten en kappers over de hele wereld.

 

Sebastian Cellophanes

Sebastian Cellophanes zijn peroxide- en ammoniakvrije, verzorgende kleurglans behandelingen. De Cellophanes hoeven niet gemixt te worden en kunnen direct op het haar worden aangebracht. De revolutionaire kleurpigmenten uit de voedingsindustrie hechten zich op het haar om veerkracht, levendigheid en kleur in elk haar te locken met 4 weken kleurresultaat. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

 

Sebastian haarverzorging

Sebastian Professional biedt een uitgebreid assortiment aan haarverzorging aan voor elk haartype. Ga bijvoorbeeld voor volume, glans, kleurbescherming of verzorging speciaal voor krullend haar met Sebastian Twisted Elastic. De haarverzorging van Sebastian is ideaal voor salon service en thuisgebruik.

 

Sebastian haarstyling

Op Voorkappers.nl vind je een uitgebreid assortiment aan Sebastian hairstyling producten. Voor de styling van krullen, wetlooks, grunge looks, glans, volume en stevige hold: met Sebastian zijn de mogelijkheden eindeloos. De producten van Sebastian worden gebruikt in uitdagende omgevingen zoals rode lopers in Hollywood en zijn getest onder extreme omstandigheden. Ontdek jouw individuele style en steel de show in de salon of thuis.

 

Sebastian Dark Oil

Dark Oil is een innovatieve productlijn met styling- en verzorgingsproducten van Sebastian. Alle producten uit de lijn bevatten een unieke combinatie aan oliën uit sandelhout, cederhout, jojoba olie en arganolie. Het resultaat is gehydrateerd en pluisvrij haar, zonder dat de olie het verzwaard of vettig maakt. Deze lijn is ontzettend populair in salons en at-home. Ga bijvoorbeeld voor het lichtgewicht serum met UV-bescherming of een diep voedend haarmasker dat een onweerstaanbare glans geeft. Ontdek Sebastian Dark Oil op Voorkappers.nl.

 

Sebastian Potion 9

Potion 9 is de veelzijdige styler van Sebastian Professional. De sulfaatvrije leave-in treatment bevat 9 botanische ingrediënten die het haar zijdezacht maken en de conditie van het haar herstellen. Potion 9 is een leave-in conditioner en Potion 9 Lite bevat dezelfde ingrediënten en resultaten, maar komt in spray vorm.

Terug naar boven
De meest gekozen kappersgroothandel voor kappers sinds 1928. Veilig winkelen en thuiswinkel gecertificeerd.
Kies hieronder je land en geef aan of je een BTW nummer hebt.
Nederland
België
Zakelijk (excl BTW)
Consument (incl BTW)
Gelieve een keuze maken